Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Forflytningsduk for helsesektoren - alle veier - ikke kun "2 eller 4-veis" bevegelse!

Verdens enkleste og smarteste løsning ved forflytning og stell av mennesker som trenger hjelp.

Et superglatt hjelpemiddel til forflytning av pasienter på sykehus, i ambulansen, sykehjem og i hjemmebasert omsorg.

Glatt, mykt, og lydløst - lett å plassere under pasienten og enkelt å fjerne etter forflytningen. Forflytningsduken fra Forflytningsteknikk AS brukes til forflytning i alle situasjoner, påkledning og til kompresjonsstrømper - se mange eksempler under "Videoer". Brukes også for vanskelige situasjoner der man f.eks. skal plassere og justere en bruker i en formstøpt skallstol eller ta på seil når en tung pasient ligger på rygg i sengen - og som en selvfølge på intensivavdelinger med hyppige tunge forflytninger og endring av leie.

Du trenger bare én type forflytningsduk - vårt røde, superglatte og lydløse magiske hjelpemiddel for helsesektoren - utviklet og produsert av oss.

Tungt fysisk arbeid i helsesektoren? Hvis du hører folk snakke om at det er tungt å arbeide i helsesektoren, er det fordi de ikke bruker de riktige og smarte hjelpemidlene vi har i denne bransjen. Profesjonelle og dyktige håndverkere - som vi alle burde være når vi tar på oss uniform - bruker alle smarte verktøy for å gjøre arbeidet lett og behagelig for pasienten og seg selv.  

Skåner sårbar hud ved forflytning og vendinger i seng. Den glatteste forflytningsduken - vår egen røde duk - skåner huden best. Jo glattere forflytningsduken er, desto mindre friksjon og "shear" er det mot huden. Dette er den enkle fysiske forklaringen på dette problemet.

Og husk et annet fysisk fenomen: Jo saktere du setter i gang bevegelsen, desto lettere er det for deg - og mer skånsomt er det for pasientens hud! 

Har du spørsmål om smått eller stort angående forflytning og bruk av forflytningsduk, komplisert eller "umulig" - send oss en mail eller ring oss - vi gir deg forslag og inspirasjon til løsninger som du ikke nødvendigvis har hørt om. Er det mulig å løse, er vi din profesjonelle rådgiver.

Bestill

forflytningsduk


Om forflytningsdukHMS-art.nr.: 175714 -

Følg oss på Facebook: https://www.facebook.com/forflytningsduk/

Dette er hjemmesiden for den som søker det enkleste og beste forflytningshjelpemiddelet - nemlig forflytningsduk. Duken er enkel å plassere under pasienter, den er behagelig mot kroppen enten man er naken eller har klær på, den bråker ikke, den lager ikke statisk elektrisitet - og den er myk og bløt som kjolestoff. Det viktigste er at den er superglatt, mye glattere enn andre stoffer eller forflytningsmatter du har prøvd.

Forflytningsduk er litt dyrere enn spinnakerduk, men så er den spesiallaget til forflytning av personer, og ikke for å drive seilbåter fremover i vind. Til seilbåter kan man bruke stivt materiale som ikke skal i kontakt med en person eller personens hud.

Se bruk av forflytningsduk på denne hjemmesiden under "Videoer"

Pris: Fra NOK 108,- til 138,- pr. m. ekskl. mva. avhengig av antall meter bestilt.

10m kr 138,-, 20m kr 130,-, 50m kr 126,- og 100m kr 108,- pr. m. ekskl. mva. 

Frakt kommer i tillegg.(Posten/Brings fraktrater for 2023 er fra kr 190,- til 350,- + mva - avhengig av avstand fra Oslo.)


Eksempler på bruk

duk støttestrømpe

Eks. 1: Støttestrømper

Ved påtrekking av støttestrømper med hel tå, brukes forflytningsduk for lettere å trekke på strømpen.

Duk under rtg

Eks. 2: Rtg.-kassett

Forflytningsduk brukes for lettere å kunne plassere en rtg-kassett under en liggende pasient.

duk str

Eks. 3: Vanlige størrelser ved forflytning

Forflytningsduk brukes oftest i størrelse ca. 1 m x 1,25 m og 1 m x 2,0 m. Den korte lengden dekker fra hodet til knehasen på personer som ligger med bøyde ben. Når personen er stiv og har strake ben, eller er så tung at det er vanskelig å bøye bena, brukes duker på 2 m lengde - like lange som sengen. Forflytningsduken legges alltid dobbelt for å få den superglatte effekten. 

duk under ben

Eks. 4: Påkledning

Forflytningsduk under bena - og oppå lakenet reduserer friksjonen mot underlaget for lettere å kunne kle på en person som ligger i seng.

Se mange flere eksempler og bruksområder for vår forflytningsduk under valget "Videoer" på denne hjemmesiden                                

Forflytning av ekstra stoore pasienter. 

Det går som en lek når kunnskapen om forflytning er god - og verktøyet forflytningsduk brukes på riktig måte - med lite kraftbruk og smarte løsninger.Les mer om forflytningsduk
 eller gå til bestilling.
 

Sist oppdatert 15.07.2023 kl. 16:18

Del denne siden med andre!

Share on Facebook

© 2024 Forflytningsteknikk AS

Personvernerklæring