Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Om domenet - www.forflytning.no - hjemmesiden for fagområdet forflytningskunnskap for helsesektoren. 

Denne hjemmesiden er laget av Per Halvor Lunde for alle typer av helsepersonell, studenter, brukere av hjelpemidler, pasienter og pårørende som søker informasjon og kunnskap om forflytning av personer og hjelpemidler. I tillegg vil firmaer og selgere som forhandler hjelpemidler finne inspirasjon til sin egen undervisning på disse sidene.

Her vil du finne de viktigste typer av hjelpemidler på markedet, smarte tips og nyttige råd i forbindelse med forflytning, aktivisering, hjelp, trening og assistanse. 

Forflytningskunnskap for alle kategorier helsepersonell

Denne fagbaserte portalen for helsesektoren, henvender seg både til ansatte på sykehus med spesialavdelinger som mottakelse, intensiv, operasjon, røntgen, kreftavdeling, medisinsk, kirurgisk, ortopedisk og rehabiliteringsavdeling etc. Ambulansepersonell finner også viktige forflytningsløsninger for vanskelige, tunge og utfordrende situasjoner som møter denne type spesialoppdrag. Ansatte i kommuner som arbeider på sykehjem og i hjemmebasert omsorg og i boliger,  finner her nyttige tips og smarte faglig begrunnede løsninger.  

Hjemmesiden www.forflytning.no var tidligere en egen portal, men teknologien og utviklingen i tiden, gjør det nødvendig å forandre på det originale konseptet. Derfor har forflytning.no blitt lagt inn sammen med forflytningsduk.no  

Videofilmene legges nå direkte inn på YouTube og ikke på en egen server som tidligere. Dermed kan du enten gå via linkene til de enkelte filmene som legges ut suksessivt, eller gå direkte inn på youtube.com/perhalvorlunde der du vil finne alle filmene lagt etter hverandre.  


Smarte ideer og faglig baserte løsninger 

Samlet utgjør disse hjemmesidene både ren informasjon, smarte eksempler på bruk av faglig basert kunnskap, informasjon om konkrete nyttige hjelpemidler og ikke minst faglig begrunnede kommentarer som kan stimulere til tenksom bruk, forandret atferd og skape nye ideer om den håndverksmessige siden av det å være fagperson med utfordrende oppgaver i helsesektoren. Enten du er sykepleier, helsefagarbeider, hjelpepleier, fysioterapeut, ergoterapeut, radiograf, paramedic, portør, assistent eller lege; her finner du eksempler på håndverksmessig gode, smarte løsninger som holder faglige mål. 

Filmkartoteket vokser hele tiden - så følg med…også på facebook.com/forflytning og www.youtube.com/perhalvorlunde hvor jeg har lagt ut over 130 videoclips om forflytning fra inn- og utland.

Etterhvert som undertegnede underviser og tar opp filmer, legges de ut slik at dette video-kartoteket med filmer blir større og større for hver måned. 

Hvis du ønsker å følge med på aktiviteter av en mer hyppig karakter, kan du følge med på Facebook-sidene: facebook.com/forflytning og facebook.com/safepatienttransfer 

Undervisningsvideoer og bok på forflytningskunnskap.no 

I samarbeid med Gyldendal Norsk Forlag har undertegnede laget et undervisningopplegg med filmer som blant annet tar utgangspunkt i bøkene om forflytning og temaet sår og hud. Her vises forflytningsløsninger der hudproblemer og sårproblematikk er temaet. Boken «Forflytningskunnskap» finner du også hos Gyldendal Forlag.

Sist oppdatert 15.07.2023 kl. 12:18

Del denne siden med andre!

Share on Facebook

© 2024 Forflytningsteknikk AS

Personvernerklæring